Algemene voorwaarden

Privacy

De privacy van onze klanten is onze grootste prioriteit en wij beloven om uw persoonlijke gegevens te gebruiken alleen voor hun betreffende doel, dat om de bestelling naar u toe te sturen.

Als u toch twijfels of vragen erover heeft voelt u u vrij om ons een email te sturen naar privacy@prettypurpleboutique.eu 

Voorraad beschikbaarheid

Pretty Purple Boutique zal producten alleen in beperkte hoeveelheid aanbieden alleen omdat wij het gevoel willen geven aan onze klanten dat zij iets unieks dragen.

Er zullen van elk model maar een paar stuks verkrijgbaar en sommige zijn zelfs exclusieve sieraden.

Sommige modellen zullen opnieuw aangeboden worden, andere niet.

Daarom als u een model leuk vindt wacht niet te lang om niet teleurgesteld te worden.

Verzenden:

Uw bestelling zal verzonden worden binnen 1-3 werkdagen nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Alle online bestellingen krijgen een bevestiging per email.

Normaal gesproken duurt het ongeveer 1 a 3 werkdagen  voordat u uw bestelling  ontvangt, afhankelijk van de verzend optie die u kiest.

Mochten er levering problemen of vertragingen optreden laten wij u zo snel mogelijk per e-mail weten.

Ruilen en retourneren

We hopen dat u een aangename ervaring hebben tijdens het winkelen met ons, maar als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop zullen wij samen met u graag een terugbetaling of omruiling regelen.

Houd alstublieft rekening mee dat de artikelen moeten worden geretourneerd in hun oorspronkelijke verpakking en zij mogen niet  gedragen zijn.

Oorbellen kunnen helaas niet geruild worden, in verband met hygiëne.

Voordat u iets terug stuurt dient u ons te informeren door een email te sturen naar returns@prettypurpleboutique.eu.

Houd alstublieft rekening met het feit dat u zelf de retour verzendkosten dient te betalen.

Geef u ons minstens 1-2 dagen de tijd om uw bedrag terug te storten nadat wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen.

Download hier het model herroepingsformulier

Klachten

De kwaliteit van alle artikelen wordt zorgvuldig gecontroleerd voor verzending. Hoe dan ook als uw pakket beschadigd aankomt of in het ergste geval helemaal niet aankomt neem alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op door een email te sturen naar complains@prettypurpleboutique.eu

Wij zullen ons uiterste best doen om het probleem voor u op te lossen zodat u een tevreden gevoel aan over houdt.

Alle klachten zullen zeer serieus worden genomen en wij zullen uw bericht antwoorden binnen 48 uur na ontvangst.

Neem alstublieft contact met ons op voordat u een negatieve feedback op een van onze sociale pagina plaatst.  Geef ons eerst de kans om de mogelijke problemen op te lossen. Heel erg bedankt voor uw begrip!

Contact

Voor vragen of informatie kunt u ons het beste een email sturen naar info@prettypurpleboutique.eu . Wij zullen ons best doen om zo snel mogelijk te reageren.

© 2013 - 2017 Pretty Purple Boutique | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore